Adres: 50-413 Wrocław, ul. Wybrzeże Juliusza Słowackiego
Województwo: dolnośląskie
Telefon/fax: tel. 713 444 908 , fax. 713 424 901
Data zamieszczenia: 2019-11-27
Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
I.1. Nazwa i adres: Dolnośląska Wojewódzka Komenda OHP ul. Wybrzeże Juliusza Słowackiego 9 50-413 Wrocław , woj. dolnośląskie tel. 713 444 908 , fax. 713 424 901 REGON: 70034800000000
Adres strony internetowej zamawiającego: http://dolnoslaska-bip.ohp.pl
I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka budżetowa sektora finansów publicznych podległa MRPiPS, nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Mysłakowicach
II.1.2. Rodzaj zamówienia:
II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Mysłakowicach, ul. Jeleniogórska 20, następujących artykułów żywnościowych podzielonych na następujące zadania częściowe (pakiety): A. Zadanie nr 1 (pakiet nr 1) Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych /CPV 15100000-9/ RÓŻNE RODZAJE MIĘS I WĘDLIN Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym – załącznik nr 1A do niniejszej SIWZ B. Zadanie nr 2 (pakiet nr 2) Dostawa produktów mleczarskich /CPV 15500000-3/ RÓŻNE PRODUKTY MLECZARSKIE Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym – załącznik nr 1B do niniejszej SIWZ C. Zadanie nr 3 (pakiet nr 3) Dostawa różnych produktów spożywczych /CPV 15810000-9/ PIECZYWO Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym – załącznik nr 1C do niniejszej SIWZ D. Zadanie nr 4 (pakiet nr 4) Dostawa różnych produktów spożywczych /CPV 15800000-6/ RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym – załącznik nr 1D do niniejszej SIWZ E. Zadanie nr 5 (pakiet nr 5) Dostawa przetworzonych owoców i warzyw /CPV 15330000-0/ RÓŻNE PRZETWORY Z WARZYW I OWOCÓW Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym – załącznik nr 1E do niniejszej SIWZ F. Zadanie nr 6 (pakiet nr 6) Dostawa różnych ryb i przetworów rybnych /CPV 15200000-0/ RÓŻNE RYBY I PRZETWORY RYBNE Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym – załącznik nr 1F do niniejszej SIWZ G. Zadanie nr 7 (pakiet nr 7) Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów /CPV 15300000-1/ RÓŻNE WARZYWA I OWOCE Wykaz asortymentowy zawarty jest w formularzu cenowym – załącznik nr 1G do niniejszej SIWZ. 2) Miejsce realizacji - wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia (transport i wniesienie) do stołówki Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP: ul. Jeleniogórska 20, 58-533 Mysłakowice 3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w dziale B w SIWZ.
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
III.2. Warunki udziału
Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Prowadzący postępowanie nie stawia szczegółowych wymagań w tym zakresie
Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia wg wzoru - załącznik nr 2
Sekcja IV - Procedura przetargowa
IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.2. Kryteria oceny ofert
IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
IV.3. Informacje administracyjne
IV.3.5. Termin związania ofertą: