Adres: 51-518 Wrocław, ul. Strachocińska 155/157
Województwo: dolnośląskie
Telefon/fax: tel. 71 34 66 450 , fax. 71 34 66 450
Data zamieszczenia: 2020-06-15
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 11 ul. Strachocińska 155/157 51-518 Wrocław , woj. dolnośląskie tel. 71 34 66 450 , fax. 71 34 66 450 REGON: 20124382000000
Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sp53.wroc.pl
I.2. Rodzaj zamawiającego: gminna jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: WYBÓR WYKONAWCY USŁUG RESTAURACYJNYCH NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO – PRZEDSZKOLNEGO NR 11 WE WROCŁAWIU
II.1.2. Rodzaj zamówienia:
II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Organizacja usługi żywienia zbiorowego w Przedszkolu nr 115 z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. Strachocińskiej 155-157, stanowiącym część Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 11 we Wrocławiu, polegającej na dostawie 3 posiłków dziennie (śniadanie, obiad dwudaniowy: zupa + owoc i drugie danie + napój, podwieczorek), w szklanych naczyniach własnych Wykonawcy, dla maksymalnie 150 dzieci dziennie, - wg zasad określonych w Załączniku nr 1 do SIWZ; 2.Organizacja usługi żywienia zbiorowego uczniów w Szkole Podstawowej nr 53, z siedzibą we Wrocławiu, przy ul. Strachocińskiej 155-157, stanowiącej część Zespołu Szkolno – Przedszkolnego nr 11 we Wrocławiu, polegającej na dostawie 1 posiłku dziennie (obiad dwudaniowy: zupa i drugie danie + napój + owoc) w szklanych naczyniach własnych Wykonawcy, dla maksymalnie 180 uczniów dziennie, - wg zasad określonych w Załączniku nr 1 do SIWZ.
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
III.2. Warunki udziału
Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeśli wykaże, że dysponuje kuchnią dopuszczoną do eksploatacji przez właściwy organ inspekcji sanitarnej, w której będzie przygotowywał posiłki dowożone do siedziby Zamawiającego
Sekcja IV - Procedura przetargowa
IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.2. Kryteria oceny ofert
IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
IV.3. Informacje administracyjne
IV.3.5. Termin związania ofertą: