Politechnika Wrocławska
Przetarg nieograniczony
15894000-1
Nie
Nie
Nie
2020-02-11
0
Tak
Wybrzeże Wyspiańskiego
Wrocław
50-370
Dolnośląskie

Sukcesywna dostawa produktów garmażeryjnych dla Strefy Kultury Studenckiej Politechniki Wrocławskiej przy ul. Hoene Wrońskiego 10-12 we Wrocławiu

Politechnika Wrocławska ogłasza przetarg

Adres: 50-370 Wrocław, ul. Wybrzeże Wyspiańskiego

Województwo: dolnośląskie

Telefon/fax: tel. 713 202 182,32 , fax. 713 202 143

Data zamieszczenia: 2020-02-11

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: Politechnika Wrocławska ul. Wybrzeże Wyspiańskiego 27 50-370 Wrocław , woj. dolnośląskie tel. 713 202 182,32 , fax. 713 202 143 REGON: 55181193009000

Adres strony internetowej zamawiającego: http://przetargi.pwr.edu.pl

I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa produktów garmażeryjnych dla Strefy Kultury Studenckiej Politechniki Wrocławskiej przy ul. Hoene Wrońskiego 10-12 we Wrocławiu

II.1.2. Rodzaj zamówienia:

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia – asortyment i ilości zawiera Załącznik nr 3 Formularz asortymentowy – cenowy – Opis Przedmiotu Zamówienia. Szczegółowy zakres obowiązków Wykonawcy i sposób realizacji zamówienia określa wzór umowy - Załącznik nr 4 do SIWZ. Klasyfikacja zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15894000-1 – Przetworzone produkty spożywcze 15894300-4 – Produkty gotowe Realizacja zamówienia ma odbywać się z należytą starannością i zgodnie ze wszystkimi wymogami zawartymi w SIWZ z załącznikami i ewentualnymi Informacjami dla Wykonawców. Dostarczany w opakowaniach przedmiot zamówienia musi posiadać na tych opakowaniach oznaczenia określające rodzaj, nazwę wyrobu, ilość, datę przydatności oraz skład surowcowy i występujące alergeny. Produkty muszą być opisane zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) Nr 1169/2011 w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności oraz Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych środków spożywczych (Dz. U. z 2015 r. poz. 29).

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894000-1

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 3. Zawartość oferty: 1) Formularz Ofertowy Wykonawcy - Załącznik nr 1 do SIWZ; 2) Oświadczenie wymienione w rozdz. V pkt 1.1 SIWZ – Załącznik nr 2 do SIWZ 3) Formularz asortymentowo-cenowy – Opis Przedmiotu Zamówienia - Załącznik nr 3 do SIWZ 4) Próbki, o których mowa w rozdziale V pkt 1.5) SIWZ 5) (jeżeli dotyczy) Pełnomocnictwo (zgodnie z pkt 1.2 rozdz. IX SIWZ); 6) (jeżeli dotyczy) Zobowiązanie podmiotów trzecich (zgodnie z pkt 1.4) rozdz. IV SIWZ); 7) (jeżeli dotyczy) wykazanie, iż zastrzeżone informacje stanowią tajemnicę przedsiębiorstwa (zgodnie z rozdz. IX pkt 5 SIWZ).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: