POLITECHNIKA WARSZAWSKA
Usługa przygotowania i dostarczania posiłków profilaktyczno – regeneracyjnych dla pracowników Sekcji Terenów Zielonych i Transportu PW
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
55300000-3
Nie
Nie
Nie
2024-02-27
0
Tak
PLAC POLITECHNIKI 1
Warszawa
00-661
Mazowieckie

Usługa przygotowania i dostarczania posiłków profilaktyczno – regeneracyjnych dla pracowników Sekcji Terenów Zielonych I Transportu PW

POLITECHNIKA WARSZAWSKA ogłasza przetarg

Adres: 00-661 Warszawa, PLAC POLITECHNIKI 1

Województwo: mazowieckie

Telefon/fax: tel. 234 62 06

Data zamieszczenia: 2024-02-27

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: POLITECHNIKA WARSZAWSKA PLAC POLITECHNIKI 1 00-661 Warszawa , woj. mazowieckie tel. 234 62 06 REGON: 000001554

Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.pw.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa przygotowania i dostarczania posiłków profilaktyczno – regeneracyjnych dla pracowników Sekcji Terenów Zielonych I Transportu PW

II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Usługa przygotowania i dostarczania posiłków profilaktyczno – regeneracyjnych dla pracowników Sekcji Terenów Zielonych i Transportu PW

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określono w rozdziale 6 SWZ. Warunki udziału w postępowaniu.1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych wRozdziale 5 SWZ, oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:2.1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: [Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie].2.2. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że posiada aktualną decyzję właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnianie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwościprowadzenia cateringu, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.2.3. sytuacji ekonomicznej lub finansowej: Zamawiający wymaga dokumentów potwierdzających, że wykonawca jestubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia zewskazaniem sumy gwarancyjnej tego ubezpieczenia na sumę gwarancyjną 10 000 złotych,2.4. zdolności technicznej lub zawodowej: warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że wykonał conajmniej 2 usługi, z obszaru przedmiotu zamówienia odpowiadające swoim rodzajem i wartością przedmiotowi zamówienia;tj.: wykonał 2 zamówienia na obsługę cateringową, każda o wartości nie mniejszej niż: 50 000,00 zł brutto, w okresieostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie.

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-07