SIEĆ BADAWCZA ŁUKASIEWICZ-INSTYTUT LOTNICTWA
1. Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) określa załącznik nr 1 do SWZ.
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
55321000-6
Nie
Nie
Nie
2024-05-29
0
Tak
Aleja Krakowska 110/114
Warszawa
02-256
Mazowieckie

Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa

SIEĆ BADAWCZA ŁUKASIEWICZ-INSTYTUT LOTNICTWA ogłasza przetarg

Adres: 02-256 Warszawa, Aleja Krakowska 110/114

Województwo: mazowieckie

Telefon/fax: tel.

Data zamieszczenia: 2024-05-29

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: SIEĆ BADAWCZA ŁUKASIEWICZ-INSTYTUT LOTNICTWA Aleja Krakowska 110/114 02-256 Warszawa , woj. mazowieckie REGON: 387193275

Adres strony internetowej zamawiającego: https://ilot.lukasiewicz.gov.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa

II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz – Instytut Lotnictwa.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (OPZ) określa załącznik nr 1 do SWZ.

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.1. Warunki dotyczące zamówienia

Informacja na temat wadium: 1. Wysokość wadium wynosi: 10 000,00 PLN.2. Szczegółowe informacje w tym temacie: Rozdział XVII SWZ. Wymagania dotyczące wadium

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia może ubiegać się Wykonawca, który posiada zdolność techniczną lub zawodową niezbędną do wykonania zamówienia tj.: w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, należycie wykonał co najmniej 1 usługę/umowę obejmującą rezerwację usług cateringowych, która spełnia łącznie następujące warunki:a) realizowana była lub jest realizowana w ramach jednej umowy, która trwała lub trwa nieprzerwanie przez okres co najmniej kolejnych 6 miesięcy;b) obejmowała swoim zakresem co najmniej 2 zrealizowane rezerwacje świadczenia usługi cateringowej dla grupy co najmniej 100 osób każda.

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-06-13