POLITECHNIKA WARSZAWSKA
Usługa cateringu związana z organizacją spotkania pracowników Instytutu w związku ze świętami Wielkanocnymi.
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
55520000-1
Nie
Nie
Nie
2024-03-05
0
Tak
PLAC POLITECHNIKI 1
Warszawa
00-661
Mazowieckie

Usługa cateringu świadczona w związku ze spotkaniem wielkanocnym pracowników ISE

POLITECHNIKA WARSZAWSKA ogłasza przetarg

Adres: 00-661 Warszawa, PLAC POLITECHNIKI 1

Województwo: mazowieckie

Telefon/fax: tel.

Data zamieszczenia: 2024-03-05

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: POLITECHNIKA WARSZAWSKA PLAC POLITECHNIKI 1 00-661 Warszawa , woj. mazowieckie REGON: 000001554

Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.pw.edu.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringu świadczona w związku ze spotkaniem wielkanocnym pracowników ISE

II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Usługa cateringu związana z organizacją spotkania pracowników Instytutu w związku ze świętami Wielkanocnymi.

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące: 1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: Zamawiający nie stawia wymagań2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów: warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że posiada aktualną decyzję właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzające spełnianie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu.3) zdolności technicznej lub zawodowej: wykonał co najmniej 3 (trzy) usługi z obszaru przedmiotu zamówienia odpowiadające swoim rodzajem i wartością przedmiotowi niniejszego zamówienia tj.: wykonał 3 zamówienia na kompleksową obsługę cateringową imprezy biznesowej, każda na min. 60 osób oraz każda o wartości nie mniejszej niż: 10.000,00 zł brutto, w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie z podaniem, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których usługi zostały wykonane oraz dowody, czy zostały wykonane należycie.4) sytuacji ekonomicznej lub finansowej: warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia (polisa OC) na sumę gwarancyjną co najmniej 30 000,00 zł (słownie złotych: trzydzieści tysięcy). Jeśli okres ubezpieczenia OC w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej Wykonawcy, którego oferta zostanie wybrana jako najkorzystniejsza, kończy się przed terminem realizacji zamówienia, Wykonawca przedłuży ubezpieczenie OC, zachowując jego ciągłość przez okres realizacji zamówienia i przedstawi odpowiedni dokument Zamawiającemu.

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-13