Adres: 35-301 Rzeszów, ul. Lwowska
Województwo: podkarpackie
Telefon/fax: tel. 178 664 000 , fax. 178 664 702
Data zamieszczenia: 2020-07-17
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
I.1. Nazwa i adres: Kliniczny Szpital Wojewódzki Nr 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie ul. Lwowska 60 35-301 Rzeszów , woj. podkarpackie tel. 178 664 000 , fax. 178 664 702 REGON: 69069752900000
Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital2.rzeszow.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZAKUP I DOSTAWY DROBIU, MIĘSA, WĘDLIN ORAZ RYB
II.1.2. Rodzaj zamówienia:
II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 1: Drób mrożony Pakiet nr 2: Drób świeży Pakiet nr 3: Mięso i wędliny Pakiet nr 4: Ryby
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131135-0
II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
III.2. Warunki udziału
Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa szczegółowych warunków udziału w postępowaniu
Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Wypełniony Formularz oferty. (dla każdego Pakietu osobno). 2) Wypełniony Formularz cenowy. (dla każdego Pakietu osobno). 3) Dotyczy pakiet nr 2 Drób świeży ( pozycja: 5, 6, 7) oraz Pakietu nr 3 Mięso i wędliny ( pozycja: 1, 2, 10, 11, 12) W celu oceny jakościowej Zamawiający wymaga złożenia próbki oferowanego asortymentu. Należy dostarczyć po 2 sztuki oferowanych produktów będących przedmiotem oferty (dotyczy w/w Pakietów i ich pozycji) Do każdego produktu powinna być dołączona metryczka z danymi produktu, należy opisać (oznaczyć) której pozycji dotyczą. Drób świeży, mięso i wędliny powinny być zapakowane VAC i zabezpieczone przed zepsuciem (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) – w wersji opakowania identycznej jak przewidziana dla drobiu, mięsa i wędlin dostarczanego w ramach umowy po wyborze oferty. Zamawiający zastrzega, że próbki nie zostaną zwrócone Wykonawcom w związku z ich użyciem podczas testowania. 4) Próbki składane są w celu dokonania oceny jakościowej i w tym wypadku nie są traktowane jako dokument w rozumieniu art. 25 ust. 1 ustawy, a tym samym art. 26 ust. 3 ustawy nie będzie miał zastosowania, nie będą podlegały uzupełnieniu. W przypadku nie dostarczenia próbki do oceny jakościowej Wykonawca otrzyma 0 punktów w kryterium „Jakość”. 5) Pełnomocnictwo do podpisania oferty, składania ewentualnych wyjaśnień, jeżeli osobą podpisującą nie jest osoba upoważnioną. Pełnomocnictwo winno wskazywać datę jego wystawienia oraz okres, na który zostało udzielone. Brak tego okresu zamawiający odczyta jako pełnomocnictwo wystawione na czas nieokreślony. 4.1.W przypadku składania ofert w wersji pisemnej: Zamawiający wymaga przedłożenia oryginału pełnomocnictwa lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez notariusza. 4.2. W przypadku składania oferty w formie elektronicznej należy złożyć oryginał pełnomocnictwa do podpisania oferty w postaci elektronicznej podpisany kwalifikowanym podpisem elektronicznym. 6) Wykaz części zamówienia, której wykonanie Wykonawca powierzy podwykonawcom oraz nazwy firm podwykonawców, o ile są wiadome (jeżeli dotyczy).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.2. Kryteria oceny ofert
IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
IV.3. Informacje administracyjne
IV.3.5. Termin związania ofertą: