Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie
Przetarg nieograniczony
15000000-8
Tak
Nie
Nie
2020-12-15
0
Tak
al. Piłsudskiego
Rzeszów
35-074
Podkarpackie

Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu w 2021 r.

Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie ogłasza przetarg

Adres: 35-074 Rzeszów, al. Piłsudskiego

Województwo: podkarpackie

Telefon/fax: tel. 17 852 39 10 , fax. 17 852 39 10

Data zamieszczenia: 2020-12-15

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie al. Piłsudskiego 31 35-074 Rzeszów , woj. podkarpackie tel. 17 852 39 10 , fax. 17 852 39 10 REGON: 10369740000000

Adres strony internetowej zamawiającego: www.podkarpacka.ohp.pl

I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej podległa MRPiPS

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu w 2021 r.

II.1.2. Rodzaj zamówienia:

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Ośrodek Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu, ul. Zadwór 5, 38 – 440 Iwonicz. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Oferty można składać w odniesieniu do jednej, kilku lub wszystkich części. Zamówienie zostało podzielone na 7 części wg grup towarowych: Część 1 Dostawa nabiału, Część 2 Dostawa artykułów spożywczych, Część 3 Dostawa owoców i warzyw, Część 4 Dostawa mięsa i wędlin, Część 5 Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych, Część 6 Dostawa ryb i mrożonek, Część 7 Dostawa artykułów konserwowych – przetworzonych. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych zawierają Formularze cenowe stanowiące załączniki nr 1.1 - 1.7 do SIWZ. Wymagania dotyczące oferowanych artykułów żywnościowych, określone zostały w Opisie przedmiotu zamówienia zawartym w treści SIWZ.

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: