Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie
Przetarg nieograniczony
15000000-8
Tak
Nie
Nie
2018-12-10
0
Tak
al. Piłsudskiego
Rzeszów
35074
Podkarpackie

Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Iwoniczu

Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie ogłasza przetarg

Adres: 35074 Rzeszów, al. Piłsudskiego

Województwo: podkarpackie

Telefon/fax: tel. 17 852 39 10 , fax. 17 852 39 10

Data zamieszczenia: 2018-12-10

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Podkarpacka Wojewódzka Komenda w Rzeszowie al. Piłsudskiego 31 35074 Rzeszów , woj. podkarpackie tel. 17 852 39 10 , fax. 17 852 39 10 REGON: 103697400000

Adres strony internetowej zamawiającego: www.podkarpacka.ohp.pl

I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka budżetowa nieposiadajaca osobowości prawnej podległa MRPiPS

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Iwoniczu

II.1.2. Rodzaj zamówienia:

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu. 2. Miejsce realizacji przedmiotu zamówienia: Ośrodek Szkolenia i Wychowania OHP w Iwoniczu, ul. Zadwór 5, 38-440 Iwonicz. 3. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub kilka części zamówienia: Część 1-Dostawa nabiału, Część 2-Dostawa artykułów spożywczych, Część 3-Dostawa owoców i warzyw, Część 4-Dostawa mięsa i wędlin, Część 5-Dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych, Część 6-Dostawa ryb i mrożonek, Część 7-Dostawa artykułów konserwowych - przetworzonych. 4. Szczegółowy wykaz artykułów żywnościowych zawierają Formularze cenowe stanowiące załączniki nr 1.1 - 1.7 do SIWZ. 5. Oferowane artykuły żywnościowe muszą spełniać poniższe wymagania jakościowe: - muszą spełniać normy w żywieniu zbiorowym w stołówkach szkolnych; - posiadać świadectwa dopuszczenia do obrotu i użytku zgodnie z obowiązującymi przepisami (normy HACCP); - mieć odpowiedni termin przydatności do spożycia; - posiadać jak najwyższą jakość, tj. I gatunek, świeży, bez przebarwień i uszkodzeń fizycznych.

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełnienia tego warunku.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie