"UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA
Dostawy
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
15810000-9
Tak
Nie
Nie
2024-06-18
0
Tak
Orkana 49
Rabka-Zdrój
34-700
Małopolskie

Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, mąki pszennej, makaronów.

"UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA ogłasza przetarg

Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana 49

Województwo: małopolskie

Telefon/fax: tel.

Data zamieszczenia: 2024-06-18

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: "UZDROWISKO RABKA" SPÓŁKA AKCYJNA ul. Orkana 49 34-700 Rabka-Zdrój , woj. małopolskie REGON: 491971074

Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl

I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, mąki pszennej, makaronów.

II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb baltonowski 0,65 kg: 19320 szt,Chleb skandynawski 0,5 kg: 6340 szt, Chleb żytni 1 kg: 45 szt, Bułka delikatesowa 0,05 kg: 13340 szt, Bułka graham: 50 szt, Bułka zwykła 0,1 kg: 2540 szt, Chleb razowy wieloziarnisty 0,5 kg: 13300 szt, Bułka tarta : 910 kg, Drożdże : 30 kg, Babka piaskowa: 200 kg , Piernik przekładany: 105 kg , Bagietki 0,35 - 0,40 kg: 45 szt ,Pączki z nadzieniem/drożdzówki: 150 szt,Maka pszenna "T500": 2350 kg.makaron 5-jajeczny w orientacyjnej ilości 2420 kg

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek będzie spełniony jeżeli prowadzona działalność, sprzedawane towary, oraz warunki dostaw, będą spełniać wymogi Polskich Norm , zasad GMP/GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna ), systemu HACCP, i posiadać dopuszczenie do stosowania w obrocie na terenie kraju, oraz spełniać wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2018 poz. 1541).

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-06-26