Związek Miast Polskich
Usługi
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
55110000-4
Tak
Nie
Nie
2024-05-19
0
Tak
Robocza 42
Poznań
61-517
Wielkopolskie

Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych oraz zapewnienie sal konferencyjnych dla celów spotkania w układzie zadaniowym.

Związek Miast Polskich ogłasza przetarg

Adres: 61-517 Poznań, ul. Robocza 42

Województwo: wielkopolskie

Telefon/fax: tel.

Data zamieszczenia: 2024-05-19

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: Związek Miast Polskich ul. Robocza 42 61-517 Poznań , woj. wielkopolskie REGON: 630183731

Adres strony internetowej zamawiającego: www.miasta.pl

I.2. Rodzaj zamawiającego: Stowarzyszenie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych oraz zapewnienie sal konferencyjnych dla celów spotkania w układzie zadaniowym.

II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych oraz zapewnienie sal konferencyjnych dla celów spotkania w miejscowości Cieszyn w dniach 27 – 28 czerwca 2024 r.Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych oraz zapewnienie sal konferencyjnych dla celów spotkania w miejscowości Piła w dniach 27 – 28 czerwca 2024 r.Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych oraz zapewnienie sal konferencyjnych dla celów spotkania w miejscowości Konin w dniach 27 – 28 czerwca 2024 r.Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych oraz zapewnienie sal konferencyjnych dla celów spotkania w miejscowości Włocławek w dniach 20 – 21 czerwca 2024 r.

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55110000-4

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w Rozdziale IX SWZ, oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.4) zdolności technicznej lub zawodowej:Warunek ten, w zakresie doświadczenia, zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, odpowiednio dla każdego z zadańZadanie nr 1 - że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie) wykonał należycie co najmniej dwie usługi hotelarskie // gastronomiczne // hotelarsko - gastronomiczne (przez co Zamawiający rozumie usługi restauracyjne lub gastronomiczne // hotelarskie // hotelarskie wraz z salami konferencyjnymi) o minimalnej wartości - 12.000 złotych brutto każda umowa lub dla minimum 13 uczestników.Zadanie nr 2 - że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie) wykonał należycie co najmniej dwie usługi hotelarskie // gastronomiczne // hotelarsko - gastronomiczne (przez co Zamawiający rozumie usługi restauracyjne lub gastronomiczne // hotelarskie // hotelarskie wraz z salami konferencyjnymi) o minimalnej wartości - 12.000 złotych brutto każda umowa lub dla minimum 13 uczestników.Zadanie nr 4 - że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie) wykonał należycie co najmniej dwie usługi hotelarskie // gastronomiczne // hotelarsko - gastronomiczne (przez co Zamawiający rozumie usługi restauracyjne lub gastronomiczne // hotelarskie // hotelarskie wraz z salami konferencyjnymi) o minimalnej wartości - 12.000 złotych brutto każda umowa lub dla minimum 13 uczestników.Zadanie nr 4 - że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie) wykonał należycie co najmniej dwie usługi hotelarskie // gastronomiczne // hotelarsko - gastronomiczne (przez co Zamawiający rozumie usługi restauracyjne lub gastronomiczne // hotelarskie // hotelarskie wraz z salami konferencyjnymi) o minimalnej wartości - 12.000 złotych brutto każda umowa lub dla minimum 13 uczestników.

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-05-28