Adres: 61-459 Poznań, ul. Czechosłowacka
Województwo: wielkopolskie
Telefon/fax: tel. 618 355 900 , fax. 618 301 191
Data zamieszczenia: 2021-01-08
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
I.1. Nazwa i adres: Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej ul. Czechosłowacka 27 61-459 Poznań , woj. wielkopolskie tel. 618 355 900 , fax. 618 301 191 REGON: 17343300000000
Adres strony internetowej zamawiającego: https://www.sapsp.edu.pl
I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich oraz konserw wieprzowych sterylizowanych.
II.1.2. Rodzaj zamówienia:
II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest: „Sukcesywna dostawa mięsa, wyrobów wędliniarskich oraz konserw wieprzowych sterylizowanych”. 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - zestawienie wymagań minimalnych przedmiotu zamówienia stanowią załączniki Nr 1A, 1B i 1C do SIWZ (odpowiednio dla części nr 1, nr 2 i nr 3). 3. Zamówienie jest podzielone na części – liczba części 3: CZĘŚĆ Nr 1 – Sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, drobiu i smalcu; CZĘŚĆ Nr 2 – Sukcesywna dostawa wyrobów wędliniarskich; CZĘŚĆ Nr 3 – Sukcesywna dostawa konserw wieprzowych sterylizowanych.
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.3. Informacje administracyjne
IV.3.5. Termin związania ofertą: