SZKOŁA PODSTAWOWA NR 33 IM. 27. WOŁYŃSKIEJ DYWIZJI PIECHOTY ARMII KRAJOWEJ
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczniów i wychowanków Szkoły Podstawowej nr 33 im. 27. Wołyńskiej Dywizji Piechoty Armii Krajowej w Lublinie.
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
55521100-9
Nie
Nie
Nie
2024-05-22
0
Tak
Pogodna 19
Lublin
20-337
Lubelskie

Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczniów i wychowanków Szkoły Podstawowej nr 33 im. 27. Wołyńskiej Dywizji Piechoty Armii Krajowej w Lublinie

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 33 IM. 27. WOŁYŃSKIEJ DYWIZJI PIECHOTY ARMII KRAJOWEJ ogłasza przetarg

Adres: 20-337 Lublin, ul. Pogodna 19

Województwo: lubelskie

Telefon/fax: tel.

Data zamieszczenia: 2024-05-22

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 33 IM. 27. WOŁYŃSKIEJ DYWIZJI PIECHOTY ARMII KRAJOWEJ ul. Pogodna 19 20-337 Lublin , woj. lubelskie REGON: 367557089

Adres strony internetowej zamawiającego: https://biuletyn.lublin.eu/sp33

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczniów i wychowanków Szkoły Podstawowej nr 33 im. 27. Wołyńskiej Dywizji Piechoty Armii Krajowej w Lublinie

II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczniów i wychowanków Szkoły Podstawowej nr 33 im. 27. Wołyńskiej Dywizji Piechoty Armii Krajowej w Lublinie.

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55521100-9

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziałuw postępowaniu.1. w zakresie uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów Zamawiający określa minimalne poziomy zdolności dotyczące posiadania wpisu do rejestru działalności regulowanej:1.1. posiadanie aktualnego wpisu potwierdzającego, iż Zakład Wykonawcy wpisany jest do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej, o których mowa w art. 61 i 62 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia.2. w zakresie zdolności technicznej lub zawodowej Zamawiający określa minimalne poziomy zdolności dotyczące posiadania niezbędnego doświadczenia oraz potencjału technicznego Wykonawcy umożliwiające realizację zamówienia na odpowiednim poziomie jakości:2.1. wykonanie lub wykonywanie co najmniej 1 usługi cateringowej do przedszkoli lub szkół lub żłobków w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert (a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie) o wartości wykonanej usługi co najmniej 200 000,00 PLN (dla usług rozliczanych w innych walutach niż PLN równowartość co najmniej 200 000,00 PLN brutto wg średniego kursu NBP na dzień zawarcia umów);2.2. dysponowanie minimum 1 środkiem transportu zatwierdzonym przez właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego do przewozu środków spożywczych (przygotowanych posiłków).

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-06-03