Adres: 40-074 Katowice, ul. Raciborska
Województwo: śląskie
Telefon/fax: tel. 322 087 300, , fax. 322 516 144
Data zamieszczenia: 2020-08-24
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa ul. Raciborska 15 40-074 Katowice , woj. śląskie tel. 322 087 300, , fax. 322 516 144 REGON: 00000000000000
Adres strony internetowej zamawiającego: www.rckik-katowice.pl
I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa czekolady oraz wafelków
II.1.2. Rodzaj zamówienia:
II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 1 - Dostawa 160 000 szt. czekolad do RCKiK w Katowicach oraz podległych Terenowych Oddziałów w okresie 3 miesięcy. Pakiet nr 2 - Dostawa 160 000 szt. wafelków czekoladowych typu „Prince –Polo” w okresie 16 miesięcy do siedziby RCKiK.
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15842000-2
II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
III.2. Warunki udziału
Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Informacja o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp, zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik do siwz. Dokument określający zasady reprezentacji oraz osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy (jeżeli nie wynikają one z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę do oferty), a jeżeli Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik - także pełnomocnictwo, określające zakres umocowania podpisane przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcę. Na wezwanie Zamawiającego: a. Odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy.b) certyfikat potwierdzający wdrożenie przez producenta Systemu Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (systemu HACCP) zgodnie z Rozporządzeniem WE Nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004r. w sprawie higieny środków spożywczych lub pisemną opinię wydaną przez Sanepid o wdrożeniu i stosowaniu systemu HACCP u producenta lub dokument równoważny, c) specyfikację jakościową oferowanego asortymentu – opis produktu sporządzony przez jednostkę kontroli jakości lub dział technologiczny, zawierającą informację: opis wyrobu, wykaz użytych surowców, kaloryczność w 100 g produktu lub dokument równoważny. d)próbki oferowanego asortymentu wraz z ofertą (po 1 szt. z każdego asortymentu).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.2. Kryteria oceny ofert
IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
IV.3. Informacje administracyjne
IV.3.5. Termin związania ofertą: