Adres: 80803 Gdańsk, ul. Kurkowa
Województwo: pomorskie
Telefon/fax: tel. 058 3231000, 3231260 , fax. 583 025 125
Data zamieszczenia: 2017-10-12
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy ul. Kurkowa 12 80803 Gdańsk , woj. pomorskie tel. 058 3231000, 3231260 , fax. 583 025 125 REGON: 62649000000
Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna SW nie posiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych
II.1.2. Rodzaj zamówienia:
II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa przez okres 24 miesięcy od dnia obowiązywania umowy tj. od dnia 10.11.2017r. do dnia 09.11.2019r. do siedziby zamawiającego transportem własnym wykonawcy i na koszt wykonawcy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych CPV 15100000-9. I część zamówienia-Kurczak mrożony-3840 kg, Kotlet drobiowo - wieprzowy panierowany mrożony 80-120g/szt-2160 kg, Kotlet drobiowy panierowany mrożony 80-120g/szt. bez surowców pochodzenia wieprzowego- 2400 kg, Mięso mielone drobiowe pakowane Vacuum po ok. 0,4 - 1 kg/szt. bez surowców pochodzenia wieprzowego-2400 kg, Piersi z kurczaka mrożone-1440 kg, Serca z drobiu mrożone-2880 kg, Skrzydełka z kurczaka mrożone-2400 kg, Udziec z kurczaka mrożony (bioderko)-2400 kg, Wątróbki drobiowe mrożone-2880 kg, Mielonka drobiowa-3600 kg, Mortadela drobiowa-3600 kg, Parówki cienkie drobiowe-720 kg, Pieczeń drobiowa-3600 kg, Pierś drobiowa-720 kg, Polędwica drobiowa-720 kg, Serdelki drobiowe-3600 kg, Szynka drobiowa-720 kg, Szynka mielona drobiowa-720 kg, Zwyczajna drobiowa-4800 kg. II część zamówienia - Pasztet drobiowy konserwa ze zrywanym wieczkiem 100-140g.- 1440 kg, Pasztet drobiowy z pomidorami konserwa ze zrywanym wieczkiem 100-140g.-1440 kg, Pasztet drobiowy z pieczarkami konserwa ze zrywanym wieczkiem 100-140g.- 1440 kg, Pasztet drobiowy z papryką konserwa ze zrywanym wieczkiem 100-140g.-1440 kg.
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
III.2. Warunki udziału
Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca posiada stosowną dla charakteru swojej działalności decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jeśli przepisy nakładają na Wykonawcę obowiązek posiadania w/w decyzji.
Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: -wypełniony formularz ofertowy ( na załączniku nr 2 do SIWZ) -dokumentów dotyczących podmiotu trzeciego jeżeli wykonawca polega na zasobach lub sytuacji podmiotu trzeciego. Zobowiązanie w/w wykonawców do oddania własnych zasobów winno być sporządzone na piśmie. Oferta oraz wszystkie załączniki wymagają podpisu osób upoważnionych do reprezentowania firmy w obrocie gospodarczym, zgodnie z aktem rejestracyjnym, wymaganiami ustawowymi oraz przepisami prawa. Jeżeli oferta i załączniki zostaną podpisane przez upoważnionego przedstawiciela wykonawcy należy dołączyć właściwe umocowania prawne.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.2. Kryteria oceny ofert
IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie