Gdański Ogród Zoologiczny
Zadanie 1 – ćwierćtusze wołowe w klasie I – 20.000 kg ; podroby wołowe – 80 kgZadanie 2 – filety z piersi indyka – 3.100 kgZadanie 3 – udka z kurczaka – 1.200 kg
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
15111000-9
Tak
Nie
Nie
2024-03-02
0
Tak
Karwieńska 3
Gdańsk
80-328
Pomorskie

Dostawa ćwierćtuszy wołowych, filetów z piersi indyka oraz udek z kurczaka do Gdańskiego Ogrodu Zoologicznego

Gdański Ogród Zoologiczny ogłasza przetarg

Adres: 80-328 Gdańsk, Karwieńska 3

Województwo: pomorskie

Telefon/fax: tel. 58 552-0041-42 , fax. nie dotyczy

Data zamieszczenia: 2024-03-02

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: Gdański Ogród Zoologiczny Karwieńska 3 80-328 Gdańsk , woj. pomorskie tel. 58 552-0041-42 , fax. nie dotyczy REGON: 190560361

Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoo.gda.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa ćwierćtuszy wołowych, filetów z piersi indyka oraz udek z kurczaka do Gdańskiego Ogrodu Zoologicznego

II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 1 – ćwierćtusze wołowe w klasie I – 20.000 kg ; podroby wołowe – 80 kgZadanie 2 – filety z piersi indyka – 3.100 kgZadanie 3 – udka z kurczaka – 1.200 kg

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15111000-9

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegająwykluczeniu oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunkidotyczące:- zdolności do występowania w obrocie gospodarczym: Zamawiający nie stawiawarunku w powyższym zakresie.- uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej,o ile wynika to z odrębnych przepisów: Producenci mięsa wymienionego w przedmiocie zamówienia musza posiadać Weterynaryjny Numer Identyfikacyjny - sytuacji ekonomicznej lub finansowej: Zamawiający nie stawia warunkuw powyższym zakresie.- zdolności technicznej lub zawodowej: 1) Zamawiający uzna spełnienie tego warunku jeżeli Wykonawca w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał należycie co najmniej 2 zamówienia, polegające na dostawie przedmiotu zamówienia ( tożsame z przedmiotem zamówienia dla danego zadania ), na który wykonawca składa ofertę o wartości nie niższej niż: Wartość wykonanych dostaw brutto w okresie (nie dłuższym niż 12 miesięcy ) wynosi minimum:a) 200.000,00 zł brutto, jeżeli Wykonawca składa ofertę na wybrane zadanie nr 1, b) bez wymagań dla pozostałych zadań. 2) Przedmiot dostawy musi być przewożony samochodem typu chłodnia posiadającym dokument o dopuszczeniu środka transportu do przewozu danego towaru wydany przez Inspekcję Weterynaryjną lub Państwową Inspekcję Sanitarną / dotyczy wszystkich zadań

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

IV.3. Informacje administracyjne

IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-03-11