Uniwersytet Kazimierza Wielkiego
Przetarg nieograniczony
55300000-3
Nie
Nie
Nie
2017-09-12
0
Tak
Chodkiewicza
Bydgoszcz
85-064
Kujawsko-pomorskie

Usługa cateringowa w formie bufetu dla studentów podczas spotkań w ramach wymiany dobrych praktyk realizowanych w projekcie pn. Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW

Uniwersytet Kazimierza Wielkiego ogłasza przetarg

Adres: 85-064 Bydgoszcz, Chodkiewicza

Województwo: kujawsko-pomorskie

Telefon/fax: tel. 523 419 100 , fax. 523 608 206

Data zamieszczenia: 2017-09-12

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Kazimierza Wielkiego Chodkiewicza 30 85-064 Bydgoszcz , woj. kujawsko-pomorskie tel. 523 419 100 , fax. 523 608 206 REGON: 34005769500000

Adres strony internetowej zamawiającego: www.ukw.edu.pl

I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa Uczelnia Wyższa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa w formie bufetu dla studentów podczas spotkań w ramach wymiany dobrych praktyk realizowanych w projekcie pn. Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW

II.1.2. Rodzaj zamówienia:

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie bufetu dla studentów podczas spotkań w ramach wymiany dobrych praktyk realizowanych w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW”. 2.Usługa cateringowa rozumiana jest jako dostawa posiłków oraz sprzętu niezbędnego do realizacji przedmiotu zamówienia w formie wskazanej przez Zamawiającego (obrusy, naczynia, sztućce itp.). 3.Termin świadczenia usług cateringowych będzie w okresie od 4 do 7 października 2017 r. 4.Napoje i potrawy powinny być serwowane w ilości adekwatnej do liczby uczestników. 5.Zamawiający udostępni potrzebne pomieszczenia i stoły. 6.Adres i godzina realizacji usługi zostanie uzgodnione z Zamawiającym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: [email protected], nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań. Szczegółowe menu posiłków zostanie uzgodnione z Zamawiającym na podstawie co najmniej 2 propozycji przedstawionych przez Wykonawcę za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: [email protected], nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań. 7.Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (rozłożenie na stołach), a także na obsłudze po zakończeniu uroczystości (uprzątnięcie stołów i pomieszczeń w których serwowane będą posiłki) we wskazanym przez Zamawiającego miejscu na terenie obiektu. 8.Usługa cateringowa obejmuje: •Przerwa kawowa: ¬kawa – min. 300 ml/ 1 osobę ¬herbata – min. 300 ml/1 osobę ¬woda niegaz. – min. 500 ml/1 osobę ¬cukier w saszetkach lub w kostkach, śmietanka do kawy ¬kanapki koktajlowe mieszane, min. 3 rodzaje na co najmniej 3 rodzajach pieczywa, min 60 g x 3/ 1 osobę ¬ciastka min. 4 rodzaje po 3 szt. z każdego rodzaju 50 g/ 1 osobę.

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca ubiegający się o zamówienie musi wykazać, iż posiada aktualne zezwolenie na prowadzenie działalności cateringowej, udokumentowane decyzją właściwego organu inspekcji sanitarnej potwierdzające, że Wykonawca objęty jest nadzorem sanitarnym i spełnia wymagania higieniczne i zdrowotne konieczne do zapewnienia bezpieczeństwa procesu przygotowania posiłków oraz realizuje program i procedury z zakresu bezpieczeństwa żywności zgodnie z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 08.2006 r. (tekst jedn.: Dz.U z 2015 r. poz. 594). W przypadku podmiotów występujących wspólnie warunek ten musi spełnić każdy z podmiotów.

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Zobowiązanie podmiotów, na których zdolnościach zawodowych, sytuacji finansowej lub ekonomicznej wykonawca polega do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. (Załącznik nr 9 do SIWZ) 2) Pełnomocnictwo udzielone przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. 3) Formularz ofertowy.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie