Adres: 85-066 Bydgoszcz, ul. Konarskiego
Województwo: kujawsko-pomorskie
Telefon/fax: tel. 523 493 861 , fax. 523 493 861
Data zamieszczenia: 2021-03-03
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich ul. Konarskiego 5 85-066 Bydgoszcz , woj. kujawsko-pomorskie tel. 523 493 861 , fax. 523 493 861 REGON: 18298100000000
Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.edu.bydgoszcz.pl/
I.2. Rodzaj zamawiającego: placówka oświatowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wyposażenia kuchennego.
II.1.2. Rodzaj zamówienia:
II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa w ramach projektu pn. „Akcja – kwalifikacja 3” projekt nr RPKP.10.02.03-04-0033/19 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi priorytetowej 10 Innowacyjna edukacja, Działanie 10.2 Kształcenie ogólne i zawodowe, Poddziałanie 10.2.3 Kształcenie zawodowe, którego beneficjentem jest Miasto Bydgoszcz: Część 1: pieca konwekcyjno-parowego, w ilości 2 szt., Część 2: urządzeń AGD, Część 3: sprzętu kuchennego, Część 4: zastawy kuchennej, Część 5: zastawy stołowej. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do wzoru umowy.
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39711360-0
II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.3. Informacje administracyjne
IV.3.5. Termin związania ofertą: