Adres: 90-217 Łódź, Sterlinga
Województwo: łódzkie
Telefon/fax: tel. 426 335 877, , fax. 426 335 877
Data zamieszczenia: 2019-01-31
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
I.1. Nazwa i adres: Centrum Medyczne im. dr Ludwika Rydygiera spółka z o.o. Sterlinga 13 90-217 Łódź , woj. łódzkie tel. 426 335 877, , fax. 426 335 877 REGON: 47225228500000
Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.centrumrydygiera.pl
I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ,,ŚWIADCZENIE USŁUGI ŻYWIENIA PACJENTÓW CENTRUM MEDYCZNEGO IM. DR. L. RYDYGIERA SP. Z O.O. ”
II.1.2. Rodzaj zamówienia:
II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest ,,Świadczenie usługi żywienia pacjentów Centrum Medycznego im. dr. L. Rydygiera sp. z o.o.” polegająca na przygotowaniu, dostawie całodziennego wyżywienia z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych wraz z ich dystrybucją do łóżka pacjenta na poszczególnych oddziałach Szpitala, zlokalizowanego przy ul. Sterlinga 13 w Łodzi. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 2 do SIWZ (szczegółowy opis diet wraz z dzienną racją pokarmową kcal w zakresie podstawowym oraz w zakresie ,,plus").
II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
III.2. Warunki udziału
Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: a.1. Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego zatwierdzająca zakład wprowadzający do obrotu żywność i uzyskanie wpisu do rejestru zakładów, które wprowadzają do obrotu żywność, o których mowa w art. 61-67 ustawy z dnia 24 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U.2018 poz.1541 z późń. zm.) a.2. Wykaz osób wykonujących zamówienie oraz ich kwalifikacje zawodowe, doświadczenie i wykształcenia niezbędnego do wykonania zamówienia, w tym minimum 1 osoba będąca dietetykiem, stanowiący Załącznik nr 3 do SIWZ podpisany przez osobę /y/ uprawnioną /e do reprezentowania Wykonawcy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.2. Kryteria oceny ofert
IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie