Centrum Medyczne im. dr Ludwika Rydygiera spółka z o.o.
Przetarg nieograniczony
55520000-1
Nie
Nie
Nie
2019-01-16
0
Tak
Sterlinga
Łódź
90-217
Łódzkie

,,ŚWIADCZENIE USŁUGI ŻYWIENIA PACJENTÓW CENTRUM MEDYCZNEGO IM. DR. L. RYDYGIERA SP. Z O.O. ”

Centrum Medyczne im. dr Ludwika Rydygiera spółka z o.o. ogłasza przetarg

Adres: 90-217 Łódź, Sterlinga

Województwo: łódzkie

Telefon/fax: tel. 426 335 877, , fax. 426 335 877

Data zamieszczenia: 2019-01-16

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

I.1. Nazwa i adres: Centrum Medyczne im. dr Ludwika Rydygiera spółka z o.o. Sterlinga 13 90-217 Łódź , woj. łódzkie tel. 426 335 877, , fax. 426 335 877 REGON: 47225228500000

Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.centrumrydygiera.pl

I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

II.1. Określenie przedmiotu zamówienia

II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ,,ŚWIADCZENIE USŁUGI ŻYWIENIA PACJENTÓW CENTRUM MEDYCZNEGO IM. DR. L. RYDYGIERA SP. Z O.O. ”

II.1.2. Rodzaj zamówienia:

II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest ,,Świadczenie usługi żywienia pacjentów Centrum Medycznego im. dr. L. Rydygiera sp. z o.o.” polegająca na przygotowaniu, dostawie całodziennego wyżywienia z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych wraz z ich dystrybucją do łóżka pacjenta na poszczególnych oddziałach Szpitala, zlokalizowanego przy ul. Sterlinga 13 w Łodzi. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 3 do SIWZ (szczegółowy opis diet wraz z dzienną racją pokarmową kcal w zakresie obligatoryjnym (podstawowym) oraz w zakresie fakultatywnym (za dodatkową opłatą) oraz formularz asortymentowo – cenowy (Załącznik nr 2 do SIWZ).

II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1

II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

III.2. Warunki udziału

Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a.1. Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego zatwierdzająca zakład wprowadzający do obrotu żywność i uzyskanie wpisu do rejestru zakładów, które wprowadzają do obrotu żywność, o których mowa w art. 61-67 ustawy z dnia 24 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U.2018 poz.1541 z późń. zm.) a.2. Wykaz osób wykonujących zamówienie oraz ich kwalifikacje zawodowe, doświadczenie i wykształcenia niezbędnego do wykonania zamówienia, w tym minimum 1 osoba będąca dietetykiem, stanowiący Załącznik nr 12 do SIWZ podpisany przez osobę /y/ uprawnioną /e do reprezentowania Wykonawcy.

Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt. 1 ustawy, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. c.2. Aktualny Certyfikat systemów jakości HACCP, procedurę postępowania z odpadami pokonsumpcyjnymi, procedurę postępowania od wydania żywności do odbioru przez odbiorcę, program szkoleń dla pracowników dystrybuujących żywność. c.3. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, warunek zostanie uznany przez Zamawiającego, za spełniony jeżeli spełnią go co najmniej łącznie. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunku posiadania zdolności technicznej lub zawodowej, na podstawie wykazu zrealizowanych zamówień oraz dokumentów, potwierdzających wykonanie zamówienia.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

IV.1. Tryb udzielenia zamówienia

IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony

IV.2. Kryteria oceny ofert

IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie